Daca as fi barbat as droga-o cu iubire si nu as lasa-o vreodata sa fie treaza…

Fashion, Inspiration, News |

Daca as fi barbat as face-o doar sa zambeasca de fiecare data cand as avea ocazia. As face-o sa rada de fiecare daca cand ar vrea sa planga. As face-o sa se zvarcoleasca langa mine de fericire. Si de placere. As alinta-o. As strange-o in brate, pentru ca doar aici se simte protejata. M-as imbata in parfumul ei si m-as simti cel mai implinit barbat din lume.

Daca as fi barbat as droga-o cu iubire si nu as lasa-o vreodata sa fie treaza, pentru ca stiu ca nu ii place starea de mahmureala de dupa. I-as cumpara cei mai rosii trandafiri sa ii aud inima cum bate de fiecare data cand ii miroase. Sa ii simt pulsul cum creste de fiecare data cand ma aproprii de ea. Sa ii vad ochii mari si patrunzatori de fiecare data cand o privesc. Sa ii aud respiratia accelerand de fiecare data cand o ating. Sa simt ca e cea mai fericita femeie alaturi de mine.

Daca as fi barbat, as iubi-o ca si cum ar fi  ultima zi cand as vedea-o. Cu patima si patos. Cu trupul si cu sufletul. Copilaresc si matur. Cu tot ce m-a lasat Dumnezeu sa o iubesc. Pentru ca doar langa ea m-as simti barbat. Ea mi-ar da puterea sa merg inainte. Sa lupt. Sa inving. Sa iubesc. Sa fiu fericit.

Daca as fi  barbat as fi  doar barbatul ei, iar ea ar fi cea mai fericita femeie.

Citeste si: EL E PRIMUL

 

 

Comments


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *