Daca vreodata intrebi de ce, nu stiu sa iti spun motivul, pentru asta si pentru altele iarta-ma…

Fashion, Inspiration, News |
you, asking forgive, forget, love, broken heart

             Plec. Nu pentru ca nu esti barbatul pe care il doresc. Din contra.  Plec pentru ca atunci cand sunt cu tine uit de mine. Pentru ca  nu am crezut ca vom ajunge aici. Pentru ca nu credeam  ca in acele clipe de nebunie se vor infiripa sentimente de iubire pentru tine. Plec nu pentru ca imi doresc, ci pentru ca asa consider ca e bine. Pentru ca vei fructifica aceste sentimente din mine. Si mi-e frica. Mi-e frica sa iubesc din nou dragul meu barbat. Pentru ca atunci cand m-as gandi la mine, te-as pune pe tine inainte.  Si pentru ca m-as gandi prea mult la viitor fara sa traiesc prezentul. Plec desi mi-as dori sa ma opresti.

                Uita-ma.  Asa ca mai bine uita-ma. Uita ca am fost si ca voi mai fi. Uita ca doar tu ma faci sa zambesc. Uita ca tu ma faci sa iubesc . Uita ca ma faci fericita.Uita ca tu imi faci sufletul sa se trezeasca. Uita  momentele  frumoase  pe care le avem impreuna. Aminteste-ti-le pe cele mai putin frumoase. Ca sa ma uiti usor.

 

Dragul  meu  barbat, daca vreodata intrebi de ce, nu stiu sa iti spun motivul, nu il stiu, pentru asta si pentru altele iarta-ma…

Comments


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *