De ce femeile puternice se indragostesc de barbati complicati

Fashion, Inspiration, News |
women, love, couple, strong, powerful

Femeile puternice sunt femei independente. In cele mai multe cazuri si complicate. Sunt cele pentru care barbatul de langa ele nu reprezinta un mijloc de a isi face loc in inalta societate sau de a-si usura drumul catre succes. Ele vor lupta pentru succes la fel de mult, cu sau fara el. Doar ca merg pe principiul “unde-s doi  puterea creste”.  Si aici e vorba de forta cu care le inspira barbatul asta complicat.

Ele sunt femeile care au invatat ca “daca nu risti nu castigi”. Si sunt obisnuite asa. Cu suspansul.  Nu sunt adeptele lucrurilor  monotone, simple, care nu le ofera ceva tensiune la orizont. Asa au ajuns sa se indragosteasca de barbatii complicati. Langa ei au invatat sa traiasca clipa; sa se bucure de prezent , nu de viitor. Alaturi de barbati complicati au trait cele mai intense momente. Ei  au reusit  sa  le cutremure  gandurile si simtirile; sa le excite mintea si trupul; sa le inzecesca  momentele de suspans.

Nu e usor cu un barbat complicat.  Nici cu o femeie puternica. Pentru ca ea stie ce vrea. Si stie sa lupte cu toata fiinta ei pentru ce vrea. Lupta pentru doi daca e necesar. Doar sa il faca si pe barbatul ei sa stie ce vrea. Asta  pentru ca doar el stie sa ii condimenteze viata. Stie cand sa o faca sa se simta iubita si sa o lase sa fie singura; stie cand are nevoie de ajutor sau cand vrea sa auda o simpla incurajare; cand vrea sa-i stea in brate sau sa fie libera.

Femeile puternice se indragostesc de barbati complicati pentru ca doar alaturi de ei au  parte de cele mai puternice trairi.

Comments


One thought on “De ce femeile puternice se indragostesc de barbati complicati

  1. Maria says:

    Frumos spus! As putea spune ca femeile puternice sunt cele care iubesc cu pasiune, nu le este frica de consecinte indiferent de care ar fi ele! De asta isi permit sa tina o relatie cu un barbat complicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *