Femeie, tu esti mai puternica decat crezi !

Fashion, Inspiration, News |
woman,strong, women power, femeie , puternice

Lupta, femeie! Lupta pentru ceea ce iti doresti si pentru ceea ce vrei sa devii. Aminteste-ti intotdeauna  ca tie nu iti este frica sa pierzi, tie iti este  frica sa nu incerci. Intreaba tu barbatii din viata ta, de cate ori au  pierdut ca sa ajunga succesul ? De cate ori s-au ridicat ca sa fie stalpi acum? Iti vor spune ca de foarte multe ori.

Meriti tot ce e mai bun. Dar aminteste-ti intotdeauna ca doar tu iti poti oferi ce e mai bun. Pentru ca tu te cunosti cel mai bine. Doar tu stii unde vrei sa ajungi si ca sa ajungi acolo tu trebuie sa lupti.

Fii femeie, dar lupta ca un barbat…

Imi  amintesc ca am inceput sa lupt de mica. Am luptat nu pentru ca am vrut, ci pentru ca a fost necesar. Si continui sa lupt. De ce? Pentru ca am realizat ca nimeni nu va lupta in locul meu. Pentru ca mi-am dat seama ca nimeni nu stie mai bine ca mine ce ma face fericita si ce imi doresc. De cand eram copil, am vazut la mama mea un lucru care il vad din ce in ce mai rar la femei.  E genul acela de femeie care atunci cand cade, in loc sa planga se apuca de sters praful si de facut curatenie. Si incerca in continuare. Lupta in continuare. Pentru ea nimic nu este imposibil de atins.  Am invatat de la ea ca niciodata nu trebuie sa renunti. Sa renunti insemna ca nu iti doresti nimic. Tu esti sigura ca nu iti doresti nimic?

Cu ceva timp in urma cineva mi-a spus ca “succesul se atinge urcand pe scari, nu cu liftul”. Si stiu ca sunt al naibii de greu de urcat scarile alea.  Dar de fiecare data cand incerci si pierzi aminteste-ti ca esti cu un pas mai aproape de succes. Ca ai mai urcat o treapta. De fiecare data cand simti ca nu mai ai putere, aminteste-ti ca multi au urcat scarile astea si au incercat sa ia liftul. Liftul ala care nu exista. Fix aici. Fix cand mai aveau cateva trepte. Tu urca-le pe toate. Pentru ca esti femeie si esti mai puternica decat ti-ai imaginat. Urca-le, pentru ca doar asa iti poti demonstra tie ca poti. Si cand le-ai urcat pe toate, nu uita sa te uiti in jos, de unde ai plecat  si sa ii incurajezi si pe altii sa o faca.

Femeie, intotdeauna aminteste-ti ca tu esti mai puternica decat crezi…..

Comments


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *