Tu nu ai realizat ca fara dragoste sufletul plange…

Fashion, Inspiration, News |
sufletul,despre suflet,

Sufletul doare. Doare cu si de la toate amintirile placute si mai putin placute. Doare pentru ca o parte din suflet e posedata de el. Si din acea partea se ravaseste durea pana in cele mai sensibile puncte ale sufletului. Doare ca si cum ar arde. Ca si cum ai incerca sa arzi o frunza verde. Arde mai greu, durerea se simte mai profund, dar arde pana la ultima fibra, distrugand totul. Si intr-un final ramane scrumul, cenusa, ramasitele a ceea ce mai demult insemna ceva viu. Acum e mort. Acum nu mai simte.Nu mai simte fericire, nu mai simte durere. Asta pentru ca tu ai reusit sa-l faci asa. Acum totul se invarte in jurul unui orizont pustiit, lipsit de ceea ce odata insemna fericire, tristete, lacrimi, bucurie.

Acum  s-a sfarsit durerea, dar odata cu ea si fericirea. Acum s-au estompat lacrimele, dar odata cu ele si bucuria. S-a sfarsit si ura, dar odata cu ea ai distrus dragostea. Dragostea pe care acel suflet o purta pentru tine. Dragostea aia care te ridica pe tine deasupra celorlalti. Aceea care era in stare sa iti ofere totul,  fara sa iti ceara in schimb ceva mai mult decat sa nu fie impartita. Aceea careia ii era imposibil sa iti spuna nu la orice tu vroiai un da. Careia atunci cand ii spuneai vorbe desarte se sfarama in milioane de bucati, dar reusea sa le uneasca inapoi pentru a fi intreaga pentru tine.

Si incetul cu incetul l-ai distrus de tot. Ai ars bucata cu bucata sa te asiguri ca nu mai ramane nici o urma. Sa nu fii tu gasit criminalul de la locul faptei.  Si de fiecare data iti repeti ca nu esti tu cel vinovat pentru faptul ca acum e distrus. Ca a fost un accident, nu ca tu esti motivul pentru care el acum nu mai simte.

Inainte sa fii atat de sadic, sa il distrugi intr-un astfel de mod, nu te-ai gandit ca poate o sa mai ai nevoie de el? Poate o sa il mai vrei langa tine intreg, sa simta, sa rectioneze din nou la stimuli pe care ii transmiti. Ai ales sa te bucuri de cele mai ieftine trucuri pana ai reusit ceva ce vei realiza la un moment dat ca sunt doar gandiri infantile.  Vrei sa crezi despre tine ca esti puternic, dar de fapt  te ascunzi in masti sa demonstrezi asta, pierzand esenta celor mai importante lucruri .

Exista o explicatie la tot ceea ce ai facut. Tu nu ai realizat ca fara dragoste sufletul plange. Si nu ai stiut ca la fel ca si cum pe tine aerul te ajuta sa traiesti, asa il ajuta pe el dragostea sa traiasca. Ai ales sa il tii fara “oxigen” pana ai vazut ca nu mai “respira”.

Comments


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *